Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Εξασφαλίζουμε την Ψηφιακή σας Παρουσία

Η BlueStream Solutions Μ.A.E. ιδρύθηκε το 2008. Η Εταιρεία ξεκίνησε προσφέρωντας κυρίως υποστήριξη σε hardware, λειτουργικά συστήματα και data availability.

Σήμερα η BlueStream Solutions Μ.A.E. είναι μία καταξιωμένη, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών, που προσφέρει υπηρεσίες υποδομής τόσο σε on-premises όσο και σε multi-cloud περιβάλλοντα, καθώς και υπηρεσίες μετεγκατάστασης στο cloud, διαθεσιμότητα δεδομένων και outsourcing.

Η Cloud-first προσέγγιση της εταιρίας αντικατοπτρίζεται σε περισσότερα από 25 έργα Azure Cloud Migration που έχει υλοποιήσει τα τελευταία 2 χρόνια, καθώς και συμβόλαια υποστήριξης με αυστηρά SLAs. H BlueStream είναι πιστοποιημένη με το Infra & Database Migration Specialization.

Συνολικά, σκοπός της είναι να προσφέρει υπηρεσίες και υποστήριξη που διασφαλίζουν απρόσκοπτη, αξιόπιστη και ασφαλή πρόσβαση στα επιχειρηματικά δεδομένα των πελατών μας.

Το όραμα μας

Όραμα, Διαχείρηση, Υποστήριξη

Το όραμά μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς ως ένας ουσιαστικός πάροχος υπηρεσιών multi-cloud, υιοθετώντας όλες τις επερχόμενες τεχνολογίες και περιβάλλοντα cloud και αναπτύσσοντας το δυναμικό μας παράλληλα με τις ανάγκες ενός συνεχώς εξελισσόμενου επιχειρηματικού κόσμου.

Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνέχεια τις ομάδες μας να τις καθιστούμε ικανές να παρέχουν και να υποστηρίζουν απρόσκοπτα, τα cloud περιβάλλοντα των πελατών μας ώστε να λειτουργούν άψογα σε κάθε επιχειρηματική χρήση.

Σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών αιχμής με συγκεκριμένες προδιαγραφές και κατευθυντήριες γραμμές που θα κάνουν την εφαρμογή, τη διαχείριση και την υποστήριξή τους μια σαφή και προβλεπόμενη διαδικασία.

Εστιάζουμε στη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων και των ομάδων μας ώστε να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία τους για να προσφέρουν σταθερά ένα ισχυρό πλαίσιο εμποτισμένο με τις αξίες της εταιρείας μας: αριστεία, ευρηματικότητα και πάθος για τη δουλειά μας.

Γιατί BlueStream

Ο έμπιστος σύμβουλός σας

  • Όλες οι ομάδες μας δουλεύουν με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Η σταθερή σχέση μας για πάνω από 10 χρόνια αποδεικνύει τόσο την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όσο και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
  • Η πρακτική εμπειρία μας συμπληρώνεται από μία συνεχή διατήρηση πιστοποιήσεων που αντικατοπτρίζεται στην Multi-vendor υποστήριξη που προσφέρουμε.
  • Διαθέτουμε τις υπηρεσίες μας σε κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο, ενώ οι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας συνοδεύονται από ευελιξία, ανταγωνιστική τιμολόγηση, αυστηρά SLA και διαθεσιμότητα 24x7.