Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Bluestream Solutions A.E. είναι μία καταξιωμένη, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών που προσφέρει καινοτόμες λύσεις, υπηρεσίες και υποστήριξη σε 24ωρη βάση. Από την πρώτη αξιολόγηση ή συμβουλευτική για μετεγκατάσταση στο cloud έως τη λειτουργική διαχείριση του κέντρου δεδομένων σας, η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από όλα τα προνόμια που προσφέρει η μεταφορά σας στο cloud.

Η Bluestream Solutions A.E., που ιδρύθηκε το 2008, υποστηρίζει τη μετατροπή λειτουργιών από εφαρμογές παλαιού τύπου σε μοντέλα multi-cloud για περισσότερους από 200 πελάτες στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, παρέχοντας αυστηρά SLA σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Επενδύοντας σε μια ευέλικτη προσέγγιση με προτεραιότητα τον πελάτη, υιοθετούμε τις κορυφαίες και πιο πρόσφατες πιστοποιήσεις των προμηθευτών μας που επιβεβαιώνουν την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και υποστήριξη που προσφέρουμε.

Η προτεραιότητα που δίνουμε στις Cloud τεχνολογίες αντικατοπτρίζεται σε περισσότερα από 75 έργα cloud migration που έχουμε αναλάβει. Από την παροχή συμβουλών ως τη μετεγκατάσταση στο cloud και τη λειτουργική διαχείριση του κέντρου δεδομένων, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από όλες τις πτυχές της υιοθέτησης του cloud.

Δείτε εδώ ποιοί είμαστε!

Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Η BlueStream προσφέρει έργα υποδομής cloud και on-premise, καθώς και υπηρεσίες μετάβασης στο cloud, διαθεσιμότητας δεδομένων και εξωτερικής ανάθεσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πελάτες

Πελάτες

Με γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πάνω από 200 εταιρίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρατηγικοί Συνεργάτες

Στρατηγικοί Συνεργάτες

Στη BlueStream, πιστεύουμε ότι οι ισχυρές συνεργασίες προσθέτουν μεγάλη αξία στο επιχειρηματικό μας μοντέλο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επικεντρωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε καλύτερα, να ‘’απαντάμε’’ στις ανάγκες σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

Ως μια σύγχρονη επιχείρηση, η BlueStream αναγνωρίζει σε στρατηγικό επίπεδο την ανάγκη διασφάλισης της τεχνολογικής αριστείας. Γι’ αυτό και εξασφαλίζει την απόκτησης των τελευταίων πιστοποιήσεων των συνεργατών της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ