Εκδήλωση Bluestream & Microsoft: Αποκωδικοποιώντας τις οικονομικές ευκαιρίες στην Cloud εποχή

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος συνομίλησε με επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Την Τετάρτη 8.3.2023, σε εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Microsoft κ. Θ. Μιχαλόπουλου, παρουσίασαμε τις νέες εξελίξεις και ευκαιρίες που αφορούν στη μετάβαση των επιχειρήσεων της Β. Ελλάδος στην Cloud εποχή.

Κατά την εκδήλωση οι προσκεκλημένοι μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς θα μεγιστοποιήσουν την αξία των ψηφιακών τους επενδύσεων, διασφαλίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια εποχή που οι ψηφιακές εξελίξεις είναι ταχύτατες και ο μετασχηματισμός επιβεβλημένος, καθώς και για το πώς μπορούν δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας, να πετύχουν τελικά περισσότερα με λιγότερα με τη βοήθεια του Microsoft cloud.

Φωτό 1

Φωτο 1: Από αριστερά ο κ. Ιωάννης Κοντίδης, CIO του Ομίλου Κ Ν Ευθυμιαδη / Redestos, ο κ. Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Κ Ν Ευθυμιαδη / Redestos, ο κ. Γιώργος Βασδέκης, CEO της Bluestream Solutions και ο κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft.

Ο κ. Θ. Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία των επενδύσεων σε ψηφιακές υποδομές για τις επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος και πρόσθεσε: «Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν συνεχόμενες προκλήσεις ενεργειακές, οικονομικές, πληθωριστικές και καλούνται να χειριστούν τα αυξημένα κόστη. Για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και αποδοτικές είναι σημαντικό να επενδύσουν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας ώστε να μεταβούν δυναμικά στην ψηφιακή εποχή με ασφαλή συστήματα μέσω ενός ενιαίου παρόχου». Επιπρόσθετα τόνισε ότι η επένδυση στο Cloud είναι μια κίνηση προς την αειφόρο ανάπτυξη και επισήμανε: «κάθε φορά που μεταφέρεται ένα φορτίο μιας επιχείρησης στο Cloud μειώνονται κατά 93% οι εκπομπές CO2”.

Ο CEO μας κ. Γιώργος Βασδέκης ανέφερε: «Σαν ένας πραγματικά δυναμικός πάροχος υπηρεσιών Cloud, το όραμά μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς, αγκαλιάζοντας όλες τις επερχόμενες τεχνολογίες. Φροντίζουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά ώστε να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις υποδομές και τα δεδομένα τους μέσα από μια ολοκληρωμένη Cloud πλατφόρμα. Αποστολή μας είναι να μετατρέπουμε τη στρατηγική καινοτομία σε μετρήσιμα αποτελέσματα εξοικονομώντας κόστος για τους πελάτες μας. Το Microsoft Cloud είναι στρατηγικός συνεργάτης μας σε αυτή κατεύθυνση. Σαν ένας από τους πλέον πιστοποιημένους συνεργάτες της Microsoft στην Ελλάδα, κατέχουμε τις εξειδικεύσεις και σχεδόν όλα τα designations* που πιστοποιούν την στρατηγική δέσμευση της εταιρίας και την υψηλή τεχνική εξειδίκευση στο Microsoft Cloud.

φωτο 2

Φωτό 2: Από αριστερά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος με τον κ. Γιώργο Βασδέκη, CEO της Bluestream Solutions.